UB Online Study Spaces

Mis je de UB-studieplekken? Je vindt ze nu ook online!

28-04-2021 | 17:12

De Universiteitsbibliotheek heeft UB Online Study Spaces opgezet, een Teams-omgeving waar je op afstand samen met andere studenten kunt studeren. We organiseren stille studiesessies, begeleid door student-assistenten die je welkom heten en aan pauzes herinneren, en die zorgen dat stil ook écht stil is en de sessie voor iedereen prettig blijft.

Je kunt ook, buiten de sessies om, chatten met je medestudenten. Voor scriptieschrijvers hebben we een eigen kanaal waar je samen kunt werken, advies kunt delen en over het scriptieproces kunt praten.

Vanaf academisch jaar 2021-2022 kun je bovendien je eigen studiesessies starten!

Het rooster voor de georganiseerde studiesessies vind je in het Team.

Om mee te studeren in de UB Online Study Spaces volg je de volgende stappen:

1.      Download Microsoft Teams als je het programma nog niet op je computer hebt.

2.      Log in met je VU-account.

3.      Klik in de linkerbalk op ‘Teams’ en daarna onderaan op ‘Lid worden van een team’

4.      Voer de code thgkc92 in en klik op ‘Lid worden van team’.

Lukt het met de code niet? Gebruik dan deze link.