Help jij mee met het inrichten van “Cabinets of Wonder” op de VU Campus?

Oproep: Wij zoeken studenten om mee te helpen.

04-06-2019 | 14:30

De VU collecties bevatten talrijke wonderlijke voorwerpen. Van gedroogde planten en opgezette dieren tot en met microscopen en oude kaarten. Deze willen we graag aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Daarom richt de Universiteitsbibliotheek (die de collecties beheert) deze zomer “wonderkabinetten” in die vanaf 2 september op diverse plekken op de campus te zien zijn. Help jij ons mee?
museiwormianihistoriakleiner
We zoeken studenten die het leuk vinden om in juli en/of augustus mee te helpen bij ontwikkelen van de exposite en het inrichten van de kabinetten. De tijdsinvestering is in overleg. Het is mogelijk om hier een stage van te maken (inclusief stagevergoeding).

Heb je interesse? Neem dan voor 21 juni contact op met de conservator: l.l.neervoort@vu.nl

Ole Worm's cabinet of curiosities, from ''Museum Wormianum'', 1655 (Wikimedia Commons)