Welkom bij de UB!

Als nieuwe 1e jaars student bij de VU zal je de Universiteitsbibliotheek (UB) hard nodig hebben.

03-09-2018 | 10:02

Je kunt bij ons…
… literatuur zoeken en lenen:
•    Literatuur zoeken doe je via het zoeksysteem LibSearch en in Databases.
•    Fysieke collecties staan op de 1e, 9e en 10e etage in het Hoofdgebouw en in de Medische Bibliotheek in het VUmc (0B-100).
•    Digitale collecties kun je ook buiten de campus raadplegen.
•    Je collegekaart =  je lenerspas.

… gratis workshops en library guides volgen: (o.a. zoeken en vinden literatuur).
… samen of individueel studeren: In het Hoofdgebouw vind je meer dan 1.000 studieplekken in de UB en in de Medische Bibliotheek in het VUmc (0B-100) zijn 350 plekken.
… alle informatie krijgen die je nodig hebt bij de balies op de 1e etage van het Hoofdgebouw en in de Medische Bibliotheek in het VUmc (0B-100).
… en nog veel meer.

Volg ons op: twitter-logo30pixUBVU en facebook-logoUniversitylibraryVU voor actueel nieuws en facebook logoStudyspotslibraryVU voor een overzicht van beschikbare studieplekken.

Kom langs, de UB is op alle dagen van de week geopend!

welkom bij de UB