Endnote voor beginners (voertaal: Engels)

14-09-2017

10.00-12.00 uur

VU Hoofdgebouw, Bibliotheek, 1e etage, B-vleugel (zaal 1B-21)

Endnote voor beginners (voertaal: Engels)

Aanmelden workshops

Vermeld graag:
- VU/VUmc-mailadres of VU-studentnummer
- faculteit/studie

Maximaal 12 deelnemers.
Na aanmelding ben je geregistreerd, tenzij je een afmelding ontvangt.

Verhinderd?

Laat je plaats dan niet verloren gaan en meld je af bij vraag.ub@vu.nl. Hartelijk dank.

Universiteitsbibliotheek

Cursus / training

Bespaar je zelf zeeën van tijd. Voorkom dat je literatuurverwijzingen kwijtraakt. Voorkom dat je verwijzingen handmatig moet invoeren in je paper.
In deze workshop leer je hoe je referenties kunt importeren vanuit Google, Libsearch, Web of Science en verschillende literatuurbestanden naar academische discipline. Met EndNote kun je je eigen bibliografische database maken en referenties opslaan, beheren en gebruiken in je eigen papers. Koppel full tekst artikelen aan jouw referenties.
De cursus is gebaseerd op een Windowsomgeving en Internet Explorer.

Doelgroep
Studenten, medewerkers en onderzoekers VU en VUmc zonder ervaring met EndNote en/ of referentiesoftware.

Kosten
Gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten, voor anderen zie de tarievenlijst (pdf).