UB-spreekuren geesteswetenschappen

Voor geesteswetenschappen heeft de UB een dagelijks spreekuur ingesteld waarin vak en themaspecialisten je helpen bij het zoeken naar digitale alternatieven voor papieren bronnen.

04/23/2020 | 11:44 AM

Tijdens de coronacrisis blijft de digitale dienstverlening van de UB gewoon doorgaan; de papieren collectie daarentegen blijft vooralsnog afgesloten. Vooral de geesteswetenschappen, die nog veelvoudig gebruik maken van boeken, worden hierdoor getroffen. 

Speciaal voor hen heeft de UBVU een dagelijks spreekuur ingesteld. Vak- en themaspecialisten helpen je graag bij het zoeken naar digitale alternatieven voor papieren bronnen. Ook zijn ze beschikbaar voor vragen over de juiste zoekstrategie├źn, bijvoorbeeld tijdens het schrijven van je scriptie. Vanzelfsprekend staat het spreekuur ook open voor scriptiebegeleiders en docenten.

Het spreekuur voor geesteswetenschappen is er iedere werkdag tussen 14.00-15.00 uur. Ga op het aangegeven tijdstip naar: http://vu-live.zoom.us en log in via Meeting ID: 910 8457 6067, password: 717825. We zitten klaar om vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Natuurlijk is het mogelijk om de vak- en themaspecialisten ook buiten het spreekuur te bereiken. Stuur een mail en ze reageren zo snel mogelijk. Per vakgebied zijn dit de vak- en themaspecialisten.

De algemene informatie omtrent Corona-maatregelen op de VU zijn hier te vinden