How to publish a world-class paper in the social sciences and humanities

In dit UB-seminar op 26 april geven een uitgever en ervaren wetenschappers tips.

19-02-2018 | 10:02

Bij het publiceren van je onderzoek komt veel kijken. Denk aan het kiezen van een tijdschrift of uitgever en het verwerken van de feedback van reviewers en editors. In dit UB-seminar delen een uitgever en twee ervaren wetenschappers hun inzichten en ervaringen. Het seminar zal worden geleid door prof. Michel ter Hark, decaan van de faculteit der Geesteswetenschappen.

Tips voor het schrijven en publiceren van een manuscript
Je krijgt tips voor het schrijven en publiceren van een manuscript van hoge kwaliteit.
De sprekers richten zich specifiek op het publicatieproces in de sociale wetenschappen en de humaniora.

Voor PhD-kandidaten en beginnende onderzoekers
Dit seminar is speciaal samengesteld voor PhD-kandidaten en beginnende onderzoekers. Andere medewerkers zijn uiteraard ook welkom. De voertaal is Engels. Deelname is gratis voor VU-studenten en -medewerkers van de VU. We verzoeken je wel om je aan te melden.

Vragen?
Dit seminar wordt georganiseerd door de Universiteitsbibliotheek van de VU. Vragen of opmerkingen? Neem contact op via seminars.ub@vu.nl.

Datum: donderdag 26 april, 13u00–16u00
Locatie: HG-1E24 (Hoofdgebouw, PThU)
Zie hier voor het volledige programma.

Registratie
Aanmelden kan door middel van dit formulier.