How to publish a world-class paper in science and medicine

In dit UB-seminar op 17 mei geven een uitgever en ervaren wetenschappers tips.

28-02-2018 | 16:04

Bij het publiceren van je onderzoek komt veel kijken. Denk aan het kiezen van een tijdschrift of uitgever en het verwerken van de feedback van reviewers en editors. In dit UB-seminar delen een uitgever en twee ervaren wetenschappers hun inzichten en ervaringen.

Tips voor het schrijven en publiceren van een manuscript
Je krijgt tips voor het schrijven en publiceren van een manuscript van hoge kwaliteit.
De sprekers richten zich specifiek op het publicatieproces in de exacte wetenschappen en medicijnen.

Voor PhD-kandidaten en beginnende onderzoekers
Dit seminar is speciaal samengesteld voor PhD-kandidaten en beginnende onderzoekers. Andere medewerkers zijn uiteraard ook welkom. De voertaal is Engels. Deelname is gratis voor VU-studenten en -medewerkers van de VU. We verzoeken je wel om je aan te melden.

Vragen?
Dit seminar wordt georganiseerd door de Universiteitsbibliotheek van de VU. Vragen of opmerkingen? Neem contact op via seminars.ub@vu.nl.

Datum: donderdag 17 mei, 13u00–16u00
Locatie: Atrium (Medische faculteit)
Volledige programma en meer informatie over de sprekers