Hoe ziet jouw ideale studieplek eruit?

Denk mee over het nieuwe ontwerp voor de studiezalen en studieplekken. Vul de beeld-enquete in.

26-04-2018 | 9:49

DesignYourLibraryDe komende jaren vernieuwt de VU de inrichting van de studiezalen en studieplekken. Natuurlijk horen we voor we aan de slag gaan graag wat studenten belangrijk vinden. Daarom starten we met een nieuw ontwerp voor de studiezaal op de 3e verdieping in de B-toren van het Hoofdgebouw. We nodigen alle VU-studenten uit mee te denken over hoe dat er uit moet gaan zien.

Vul de beeld-enquête in
In deze enquête van ongeveer vijf minuten kun je aan de hand van foto’s jouw voorkeuren aangeven.
Wil je meer planten, minder interactie of meer licht…Hoe wil je studeren en hoe wil je relaxen? Laat het weten!

Wat doen we met de uitkomsten?
Deze enquête is de start van een ontwerptraject. Iedereen die dat wil, wordt daarna uitgenodigd voor een ontwerpsessie waarbij je jouw idee vorm kunt geven. Een ontwerper gaat  vervolgens met de ideeen van de deelnemende studenten aan de slag en werkt in de zomer een concreet voorstel uit.

Kans om te studeren op je zelf ontworpen studieplek
Je maakt dus kans om tijdens de eerste tentamenweek van het volgende collegejaar 2018/19 te studeren op je zelf ontworpen studieplek.

Wordt jouw ontwerp gekozen en uitgevoerd? Dan maak je kans op een IPad!