Workshops voor medewerkers: Literatuur zoeken, Literatuurverwijzingen en literatuurlijst maken met Endnote

Bespaar jezelf tijd en moeite door effectief te leren zoeken en je literatuurverwijzingen te beheren in Endnote.

11-12-2017 | 9:54

Workshop Zoek en vind literatuur
Tijdens deze workshop leer je websites op hun betrouwbaarheid te beoordelen, Google effectief te gebruiken en wetenschappelijke literatuur te herkennen. We behandelen de principes van literatuur zoeken en het construeren van zoekstrategie├źn met als resultaat een veel relevanter overzicht van literatuur.
Meer informatie en aanmelden

Workshop EndNote
Voor beginners algemeen en beginners medisch: Tijdens de workshop voor beginners leer je hoe je je referenties kunt importeren. Met EndNote kun je je eigen bibliografische database maken en referenties opslaan, beheren en gebruiken in je eigen papers.
Meer informatie en aanmelden beginners
Meer informatie en aanmelden beginners medisch

Voor gevorderden: Tijdens de workshop voor gevorderden behandelen we een heel scala aan bijzondere handelingen in EndNote waaronder het importeren van andere bibliotheken, het toevoegen van websites en institutionele auteurs, het editen van referenties en citaties. Tevens leer je hoe je output styles kunt aanpassen. Ook focust de workshop op beheer van de EndNote bibliotheek.
Meer informatie en aanmelden voor gevorderden

Workshops op maat
Workshops zijn ook op aanvraag mogelijk. Tijdstip, duur en plaats zijn in overleg te bepalen.
Meer informatie over workshops op maat (algemeen)
Meer informatie over workshops op maat (medisch)