Seminar ‘How to publish a world-class paper?'

14 november: The Humanities & Social Sciences edition. Everything you always wanted to know about scientific publishing.

04-10-2017 | 11:59

Er komt veel kijken bij een wetenschappelijke publicatie. Het bepalen van je publiek, het kiezen van een uitgever of tijdschrift en het omgaan met reviewers en editors zijn belangrijke vaardigheden voor een academische loopbaan.

De Universiteitsbibliotheek organiseert op 14 november een seminar over deze onderwerpen, om je te helpen met het schrijven en publiceren van een manuscript van hoge kwaliteit. Tijdens het seminar belichten twee ervaren wetenschappers en een uitgever het gehele publicatieproces. De sprekers richten zich specifiek op het publicatieproces binnen de sociale en geesteswetenschappen. Het publiceren van monografieën komt ook aan bod.

Bekijk het volledige programma

Datum: dinsdag 14 november, 09.30-12.30 uur
Locatie: Agora 3 (Hoofdgebouw, 3e Etage, De Boelelaan 1105)

Aanmelden (verplicht)

Dit gratis seminar is speciaal samengesteld voor beginnende auteurs en PhD-kandidaten. Docenten en VU-medewerkers zijn uiteraard ook welkom. De voertaal is Engels.

Dit seminar wordt georganiseerd door de universiteitsbibliotheek van de VU. Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op via seminars.ub@vu.nl.