Home > Nieuws en Agenda > Nieuwsarchief > Gratis Open Access publiceren in juridische toptijdschriften Brill
05-04-2017

Gratis Open Access publiceren in juridische toptijdschriften Brill

De VSNU heeft een akkoord bereikt met uitgeverij Brill over Open Access

Onderzoekers van de VU en VUmc kunnen dankzij dit akkoord gratis Open Access publiceren in de tijdschriften van Brill op het gebied van Internationaal Recht en Internationale Betrekkingen. Dit gaat over ongeveer 40 titels. Meer informatie over de procedure kun je vinden op de website van Brill.

De Nederlandse universiteiten krijgen ook online toegang tot alle tijdschriften van Brill. Het gaat om 240 titels binnen de vakgebieden Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Biologie en Recht. De gemaakte afspraken gelden voor dit jaar en voor 2018.

Heb je vragen over deze deal of andere vragen met betrekking tot Open Access, neem dan contact op met het OA team via openaccess.ub@vu.nl.