Home > Nieuws en Agenda > Nieuwsarchief > 2012 > 2apr-jun > Snel je literatuur vinden?
03-05-2012

Snel je literatuur vinden? Volg de UB-workshop

Zie je in Google door de bomen het bos niet meer, kies dan voor snel en doelgericht zoeken.

De UB biedt een workshop als stevige handreiking bij het efficiënt doorzoeken van algemene en vakgerichte databases. Met als resultaat een veel vollediger overzicht van informatie voor je werkstuk, verslag of scriptie.

Je kunt je via de UB agenda inschrijven voor de workshops Literatuur vinden (gevorderden). Deze workshop wordt gegeven op 16 mei en 12 juni.

Aan het einde van de workshop

• heb je aan de hand van een onderwerp naar eigen keuze gericht advies ontangen over mogelijke zoekacties
  • heb je inzicht gekregen in het effiënt vinden en gebruiken van de bronnen

UB workshop

Een medewerker van de faculteit Letteren: "Ik heb veel tips gekregen over het gebruik van WorldCat, Web of Knowledge en vakspecifieke databases".

Er zijn ook workshops Literatuur vinden (basis).