Home > Nieuws en Agenda > Nieuwsarchief > 2012 > 2apr-jun > Onderwijsruimten van de toekomst
14-06-2012

Meepraten over onderwijsruimten van de toekomst?

Docenten en studenten gezocht met een mening over inrichting onderwijsruimten van de toekomst (2020)

Heb je ideeën hoe onderwijsruimtes van de toekomst eruit moeten zien? Dan zien wij je graag tijdens een speciale workshop op 21 juni.

In deze workshop willen wij ideeën verzamelen en toetsen hoe we toekomstige onderwijsruimten passend inrichten om het onderwijs te faciliteren. Hierbij kun je denken aan IT ondersteuning, meubilair en audiovisuele middelen, waaronder projectiemogelijkheden. De ideeën en wensen van docenten en studenten brengen we in deze workshop samen met de kennis van UBVU-collega’s. De uitkomsten vormen de basis voor het klaarmaken van onze onderwijsruimten voor de toekomst. De eerste aanpassingen passen we op korte termijn toe bij de renovatie van het hoofdgebouw. Daarnaast gebruiken we de ideeën bij de planontwikkeling voor het Nieuwe Universiteitsgebouw (werknaam NU.VU).

De workshop vindt plaats op donderdag 21 juni van 11 uur tot 14 uur in de Kerkzaal, hoofdgebouw 16de etage. De organisatie is in handen van FCO en de UBVU (afdelingen: Onderwijsadvisering en AVC). Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Lunch wordt verzorgd.

Noteer donderdag 21 juni in je agenda en meld je aan bij b.m.sassen@vu.nl

UB op Twitter  UB op Twitter: @UBVU
UB op Facebook  UB op Facebook
UB op mobiel  UB op je mobiel: m.ub.vu.nl