Home > Nieuws en Agenda > Agenda
tot
20-08-2015

Cursus Reference Manager

Met Reference Manager kun je je eigen bibliografische database maken en referenties opslaan, beheren en gebruiken in artikelen.

Tijd: 14:00-16:00 UUR Locatie: Medische Bibliotheek, VUmc, begane grond, zaal 0B-100
22-10-2015

Seminar scientific publishing

Bij het publiceren van een artikel komt veel kijken, zoals het bepalen van je publiek, het kiezen van een journal en het omgaan met reviewers, editors en uitgevers. Ook onderwerpen als auteurschap en de impact van een artikel zijn belangrijk. De UBVU informeert je graag over hoe je jezelf kunt voorbereiden en hoe je een wetenschappelijk manuscript van hoge kwaliteit schrijft en inzendt. Zij organiseert daarom een seminar over deze onderwerpen. Tijdens het seminar belichten een aantal ervaren wetenschappers en een uitgever het gehele publicatieproces en zij gaan in op de vragen waar je als beginnend auteur tegenaan kunt lopen.

Tijd: 13.00-17.00 UUR Locatie: Atrium Medische Faculteit, D146