Endnote voor beginners (voertaal: Engels)

13-06-2018

10.00-12.00 uur

VU Hoofdgebouw, Bibliotheek, 1e etage, B-vleugel (zaal 1B-21)

Endnote voor beginners (voertaal: Engels)

Aanmelden workshop

Vermeld bij je aanmelding:
- VU/VUmc-mailadres of VU-studentnummer
- de naam van je faculteit/studie

Per workshop is er plaats voor 12 deelnemers.

Verhinderd?

Ben je verhinderd? Laat het ons dan tijdig weten via vraag.ub@vu.nl, dan kunnen we een ander blij maken.

Universiteitsbibliotheek

Cursus / training

Bespaar je zelf zeeën van tijd. Voorkom dat je literatuurverwijzingen kwijtraakt. Voorkom dat je verwijzingen handmatig moet invoeren in je paper.
In deze workshop leer je hoe je referenties kunt importeren vanuit Google, Libsearch, Web of Science en verschillende literatuurbestanden naar academische discipline. Met EndNote kun je je eigen bibliografische database maken en referenties opslaan, beheren en gebruiken in je eigen papers. Koppel full tekst artikelen aan jouw referenties. De cursus is gebaseerd op een Windowsomgeving en Internet Explorer.

Voor wie?
Studenten, medewerkers en onderzoekers VU en VUmc die nog geen ervaring hebben met EndNote en/ of referentiesoftware.

Voorkennis
We adviseren je voorafgaand aan de workshop de Libguide Endnote door te nemen.

Kosten

Gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten, voor anderen zie de tarievenlijst (pdf).