Zoek en vind literatuur (voertaal: Engels)

04-06-2018

14.00-16.00

VU hoofdgebouw, Bibliotheek, 1e etage, B-vleugel (zaal 1B-21)

Zoek en vind literatuur (voertaal: Engels)

Aanmelden workshop

Vermeld bij je aanmelding:
- VU/VUmc-mailadres of VU-studentnummer
- de naam van je faculteit/studie

Per workshop is er plaats voor 12 deelnemers.

Verhinderd?

Ben je verhinderd? Laat het ons dan tijdig weten via vraag.ub@vu.nl, dan kunnen we een ander blij maken.

Universiteitsbibliotheek

Cursus / training

Hoe vind je wetenschappelijke literatuur in het post waarheid tijdperk waarin de 'false media' en meningen voortdurend in de weg liggen? In deze workshop leer je websites op hun betrouwbaarheid te beoordelen, Google effectief te gebruiken en wetenschappelijke literatuur te herkennen. We behandelen de principes van literatuur zoeken en het construeren van zoekstrategieën met als resultaat een veel relevanter overzicht van literatuur voor je werkstuk, verslag of scriptie.

Doelgroep
Primair studenten, medewerkers en onderzoekers met behoefte aan (bij)scholing in het zoeken naar literatuur

Voorkennis
We adviseren je voorafgaand aan de workshop de Libguide Algemeen door te nemen.

Kosten
Gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten, voor anderen zie de tarievenlijst (PDF).