EndNote Medisch

De Boelelaan 1117, Medische Bibliotheek, Instructieruimte

EndNote Medisch

Aanmelden workshop

Vermeld bij je aanmelding:
- VU/VUmc-mailadres of VU-studentnummer
- de naam van je faculteit/studie

Er is plaats voor 12 deelnemers.

Verhinderd?

Laat het ons dan tijdig weten via vraag.ub@vu.nl, dan kunnen we een ander blij maken.

Universiteitsbibliotheek

Medisch

Cursus / training

Bespaar je zelf zee├źn van tijd. Voorkom dat je literatuurverwijzingen kwijtraakt of dat je verwijzingen handmatig moet invoeren in je paper.
In deze workshop leer je hoe je je referenties kunt importeren in EndNote, kunt beheren en verwerken in je paper. Je kunt full tekst koppelen aan referenties van artikelen.
Als uitgangspunt gebruiken we Pubmed. De cursus is gebaseerd op een Windowsomgeving en Internet Explorer.

Voor wie?
Primair studenten geneeskunde en medewerkers VUmc die nog geen ervaring hebben met EndNote en/of referentiesoftware.

Voorkennis
We adviseren je vooraf de Libguide Endnote door te nemen.

Kosten
De workshop is gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten. Voor anderen gelden de volgende tarieven (pdf).