Zoek en vind literatuur

24-10-2017

14.00-16.00

VU hoofdgebouw, Bibliotheek, 1e etage, B-vleugel (zaal 1B-21)

Zoek en vind literatuur

Aanmelden workshops

Vermeld s.v.p.
- VU/VUmc-mailadres of VU-studentnummer
- faculteit/studie

Maximaal 12 deelnemers.
Na aanmelding ben je geregistreerd, tenzij je een afmelding ontvangt.

Verhinderd?

Laat je plaats dan niet verloren gaan en meld je af bij vraag.ub@vu.nl. Hartelijk dank!

Universiteitsbibliotheek

Cursus / training

Hoe vind je wetenschappelijke literatuur in het post waarheid tijdperk waarin de 'false media' en meningen voortdurend in de weg liggen? In deze workshop leer je websites op hun betrouwbaarheid te beoordelen, Google effectief te gebruiken en wetenschappelijke literatuur te herkennen. We behandelen de principes van literatuur zoeken en het construeren van zoekstrategieën met als resultaat een veel relevanter overzicht van literatuur voor je werkstuk, verslag of scriptie.
Denk, als het kan, alvast na over je eigen onderwerp en onderzoeksvraag.

Doelgroep
Primair studenten, medewerkers en onderzoekers met behoefte aan (bij)scholing in het zoeken naar literatuur

Kosten
Gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten, voor anderen zie de tarievenlijst (PDF).