Home > Nieuws en Agenda > Agenda > 2017-06-10 Workshop Finding & Merging Financial Data
Agenda-overzicht

Workshop Finding & Merging Financial Data

• Startdatum 10-06-2017

• Tijd 09.30-12.00 uur

• Locatie Hoofdgebouw 1B-21

• Titel Workshop Finding & Merging Financial Data

• Contactgegevens

Aanmelden workshop

Maximaal 12 deelnemers
    Na aanmelding ben je geregistreerd, tenzij je een afmelding ontvangt.

Verhinderd?
    Laat je plaats dan niet verloren gaan en meld je afempty. Hartelijk dank!

• Onderdeel Universiteitsbibliotheek

• Categorie Overig

• Evenementtype Cursus / training

Introductie op het niveau van Bachelor en Master studenten. Begint met een korte inleiding in de vertaling van de probleemstelling naar data-behoefte. Geeft uitleg over problemen bij het zoeken naar en combineren van data. Deelnemers gaan aan de slag met voorbeelden Amadeus & Compustat. Bij het mergen is aandacht voor Excel & Stata.

Basiskennis van Excel is vereist. Enige voorkennis van online bestanden wordt aanbevolen. Voor diegenen die nog niet (vaak) met bestanden gewerkt hebben wordt aanbevolen de informatie alvast door te nemen uit de Informatievaardigheden LibGuide C Algemeen

Kosten
Gratis voor VU/VUmc-medewerkers en VU-studenten, voor anderen zie de tarievenlijst (PDF).